Karakteromschrijving AAP

AAPDe onder de Aap geboren mens is meestal vrolijk, vol energie, en ze zijn knap: geef ze een saai boek te lezen en hij of zij maakt er een musical van! En hij geeft de informatie zo weer door, of geeft de boeken weer gratis weg. Als je naar een feestje gaat, staat de Aap meestal in het centrum van de belangstelling. Ze hebben charme en humor, ze zijn sociaal en ze kunnen diplomatiek overkomen, omdat ze niet altijd de waarheid vertellen omdat ze niet onvriendelijk willen zijn. Maar ze verbergen hun emoties niet. Apen zijn heel goed in het oplossen van problemen. Als je ooit ergens in de problemen zit, pak dan de telefoon maar en draai het nummer van een Aap. Apen kunnen goed luisteren en tegelijkertijd problemen oplossen.

Apen zijn ongelooflijk nieuwsgierig en willen alles weten. Soms zijn ze niet redelijk, en dan gebruiken ze hun vermogen om iedereen (inclusief henzelf) ervan te overtuigen dat ze toch het juiste hebben gedaan.

Sommige apen worden beroemd of bekend. Ze zijn heel succesvol. Ze praten heel veel en zijn dus fantastische gesprekspartners. Als vrienden zijn ze loyaal en toegewijd, als geliefden zijn ze gepassioneerd maar ook vluchtig… ze kunnen makkelijk verliefd worden maar ook zijn ze een relatie heel snel weer beu en worden dan weer verliefd op een ander. Ze denken altijd dat het gras groener is aan de overkant. Ze hebben de neiging lui te zijn en aandacht te schenken aan allerlei kleine details terwijl ze het grote vergeten. Ze zijn flexibel, heeft een grote intelligentie en kan mensen aardig voor de gek houden. Apen hebben een grote liefde: VOEDSEL. Ze zijn geen varkens, ze stoppen zichzelf niet vol, maar in plaats daarvan eten ze snacks als ze er zin in hebben en wanneer ze er zin in hebben. En ze zijn gek op bananen.

Relaties:

Met de Rat is een relatie fantastisch, met de os is het aardig, ze kunnen er wel mee overweg. Met de Tijger wordt de liefde gepassioneerd bedreven en met de konijn is een relatie amusant. Ondanks hun verschillen kunnen ook Draken en Apen goed met elkaar overweg. Met de Slang is het niet zeker, dat hangt van de Aap af. Blijf maar uit de buurt van Paarden en met de Geit: ach, waarom ook niet? Met andere Apen is het prima maar ook ingewikkeld, met de Haan is het afwachten. Met de Hond heb je kans dat de Hond er onder lijdt en met het Varken: jullie bewonderen elkaar.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.